Håller ordning på ställningen

Created with Sketch.

Genom att vidröra sensorerna som sitter på bakglaset (en på varje sida), så ändras ställningen på TV-skärmen. Den "sida" som vidrör sensorn får poängen. Blir det fel, korrigera genom att hålla in sensorn. Varje bana med ApuntA Digital Scoreboard har en TV-skärm som visar spelarnas namn och aktuell ställning. OBS! Notera att lokala avvikelser finns gällande tillgänglighet, kostnad etc.

Livestream din match/träning

Created with Sketch.

Vare sig om du arrangerar en tävling eller har en medlem som vill sända sin match live, så kan du göra detta med ApuntA. Matchen syns i HD-format och med ställningen integrerat i skärmen. Systemet visar även banners/logo. Tittaren behöver inte betala för att få se streamen.

Spela in träning och matcher

Created with Sketch.

Du kan erbjuda medlemmarna att spela in sina matcher eller träningar. Efter inspelningen får de automatiskt en länk via email, så kan de titta/analysera i efterhand. Eller dela länken till familj och vänner som vill se de spela. 

Olika sätt att uppdatera ställningen på

Created with Sketch.

Laget som vunnit poängen belönar sig med att trycka på glaset där sensorn är placerad. Det går även bra att ändra ställningen enkelt via sin Smartwatch (efter att ha laddat ner gratis-appen) eller sin Smartphone (om man tex vill ha en ”domare” utanför banan som uppdaterar ställningen). 

För dig som är ägare av padelhall

Created with Sketch.

Enkelt att installera
Systemet är enkelt att installera. Du måste ha en bra (helst Fiber) internetuppkoppling samt tillgång till eluttag. Sedan kan du själv koppla in systemet och dra kablarna.   

Lättillgängligt
Du kan enkelt styra systemet med dator, smartphone, tablet. Det enda du behöver ha är en internetuppkoppling samt login.

Online Support
Supporten som ingår i licensen, kan hjälpa dig “direkt i systemet” och uppdatering av mjukvara görs också av supporten. Support via mail och WhatsApp finns på engelska. 

Intäktsmöjligheter
Tillsammans med ApuntA kan du lägga upp ett sätt att öka dina intäkter (från medlemmar, sponsorer etc). Och du ökar även visualiteten/spridningen av reklam på banan. 


Prisvärt system
Systemet har en livstidslicens (per bana) och du får ett StartPaket med hårdvara. Support på engelska och uppgraderingar av mjuk-varan ingår. Det du behöver komplettera med själv är TV-skärm, elkablar/eluttag samt ev. längre LAN/- och HDMI-kabel.